Reparatie van uw Schoenen: Vakmanschap

 

De totale reparatie en opknapbeurt door Crockett & Jones en Church's

 

Door middel van het juiste onderhoud en het op tijd uitvoeren van eventuele benodigde reparaties, zullen uw schoenen voor een lange periode het juiste comfort en waarde bieden.

 

Als u echter de levensduur van uw schoenen wilt verlengen, kunnen wij, door de kwaliteit van de gebruikte materialen gedurende het fabricageproces, een zogenaamde 'Total Refurbishment' service bieden.

 

Na ontvangst door de reparatieafdeling van de fabriek worden uw schoenen nauwkeurig beoordeeld en vervolgens op de originele leesten geplaatst. De zolen en hakken worden verwijderd, samen met de randen en indien nodig zelfs de binnenzolen.

 

 

Vakmanschap


Met zorg en vakmanschap repareren vakmensen de schoenen met gebruik van de juiste componenten op basis van de originele specificaties.


Het duurt ongeveer 8 weken om een schoen een totale opknapbeurt te geven, daar deze veel van dezelfde constructiestappen ondergaan als waren het nieuwe schoenen.


De nieuwe leder- of rubberzolen worden geplaats en gestikt door middel van het traditionele 'Goodyear welted' proces. Daarna worden de hakken erop gezet.
Vervolgens worden de schoenen opnieuw gepoetst en via ons aan u afgeleverd.


Als u besluit uw schoenen aan ons te retourneren d.m.v. een postpakketje, stellen wij het op prijs als u voorafgaand aan de verzending ons belt voor een prijsopgave. Vervolgens kunt u de te voorziene kosten overmaken en uw schoenen aan ons toesturen onder vermelding van uw gegevens.

 

 

Winkel

 

U kunt natuurlijk ook de schoenen bij ons in de winkel brengen.

Als u echter besluit uw schoenen door derden te laten repareren, houd dan voor ogen dat de fabrieken niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de conditie van uw schoenen door deze reparatie. Veelal zullen zij uw schoenen dan helaas niet ter reparatie accepteren.

 

 

 

Eigen Meester Schoenmaker

 

Naast deze reparatie service van Crockett & Jones en Church's kunnen wij voor alle andere merken onze welbekende eigen meester schoenmaker Super Largo in Bussum van harte aanbevelen.
Wij dragen ook graag zorg voor dit traject en bellen u als de schoenen, binnen een paar dagen, weer klaar staan.